

RCSLT Connect England 2024

Event Programme

17 October 2024, 9.30-16.00

The Midland Hotel, 16 Peter Street, Manchester, M60 2DS

09.30 – 10.00 30 mins	Registration, refreshments and networking
10.00 – 10.15 15 mins	Welcome and housekeeping • Steve Jamieson, CEO, RCSLT
10.15 – 11.00 45 mins	 Keynote session Linda Hindle, Deputy Chief Allied Health Professionals Officer, NHS England
11.00 - 11.45 45 mins	 RCSLT vision and priorities Derek Munn, Director of policy and public affairs, RCSLT Judith Broll, Director of professional development, RCSLT
11.45 - 12.05 20 mins	Refreshment break Marketplace/stalls and networking
12.05 – 13.00 55 mins	 Workshop session 1 Choose one from the below list: Embracing neurodiversity in the workforce Embedding an evidence-based approach to practice in your working day Waiting lists, workload and wellbeing – addressing the challenges for the children's workforce Support for and partnership with SLTs in the independent sector
13.00 - 14.30 1 hour 30 mins	Lunch Marketplace/stalls and networking
14.30- 15.25 55 mins	 Workshop session 2 Choose one from the below list: Mapping your professional development journey Supporting you with your adult workforce challenges SLTs and tackling health inequalities Developing your career through enhanced and advanced practice and other extended roles
15.25 – 15.35 10 mins	Thanks and close Irma Donaldson, Chair, RCSLT
15.35 – 16.00 25 mins	Marketplace/stalls and networking